Arvostelupalvelu

KIRJOITATKO? ARVOSTELIJAA VAILLA?

Suomen Maakuntakirjailijat ry:n arvostelupalvelu on kaikkien suomeksi kirjoittavien käytettävissä. Tarjoamme yksilöllistä kirjallista ohjausta ja arvion tekstistä. Ammattikirjailijat lukevat ja arvioivat tekstit noin kuukauden kuluessa.

Kirjoita käsikirjoituksesi yhdelle puolelle A4:sta, lyriikassa yksi runo per liuska. Fontissa vähintään 12-pistekoko, mieluiten 1,5 rivivälillä. Muista ottaa itsellesi varmuuskopio. Laita nimesi ja yhteystietosi käsikirjoituksen yhteyteen.

Jos haluat arvioijan kiinnittävän huomiota johonkin erityiseen seikkaan, mukaan kannattaa liittää saatekirje kysymyksineen. Arvioijat keskittyvät sisällön ja tekstin kaunokirjallisen annin arvioimiseen. Tavoitteiden kertominen auttaa antamaan täsmäpalautetta mm. kaupallisista kustantajista tai muista vaihtoehdoista, kuten omakustanteen tekemisestä.

Tekstit lähetetään osoitteeseen:

Suomen Maakuntakirjailijat

Kari Tahvanainen, Sepänkatu 49 A 8, 80100 Joensuu

Hinta määräytyy käsikirjoituksen pituuden mukaan seuraavasti:      

Runot

1-30 liuskaa (runo/liuska) 30 euroa, sen jälkeen 1 e/liuska

Proosa

1-30 liuskaa 30 euroa ja sen jälkeen 1 e/liuska

Tiedustelut: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.">Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., GSM 0503561903

 Arvostelupalvelu saa tukea opetus- ja kulttuuriministeriöltä.