Koulutus

Kirjahautomo

TAKOJA

Suomen Maakuntakirjailijoilla on ollut jo lähes vuosikymmenen ajan tavoitteellista valmennusta kirjailijoille. Sen kautta on valmistunut jo yli 350 teosta. Aluksi se toimi nimellä Elämä tarinaksi, sitten ja Kirjailijahautomona ja nyttemmin Kirjahautomona. Yhteistyötahona oli aluksi Skripta Kirjoittajaopisto ja nykyisin Hopeantakojat ry. 

 

HOPEANTAKOJAT ry.

Kirjoitatko? Onko haaveenasi julkaista kirja? Kaipaatko omaan kirjailijantyöhösi uusia vaikutteita? - Tervetuloa Hopeantakojiin!

Hopeantakojat ry on ammatissa toimivien kirjailijoiden ja kustannustoimittajien yhdistys, joka järjestää kirjoittajavalmennusta ja käsikirjoituksen toimituspalveluja kaikkialla Suomessa. Toimintamme tavoite on auttaa kirjailijaa tai kirjoittajaa hänen ideansa tai käsikirjoituksensa kanssa - Jopa kustannussopimukseen tai oman kirjan tekoon saakka.

Hopeantakojat ry toimii yhteistyössä Kustannus Aarnin kanssa. Kaksivuotisen valmennuksen läpikäyneet käsikirjoitukset julkaistaan kirjoittajan niin halutessa e-kirjana. Mikäli painettu kirja on haaveesi, saat myös mukaasi ohjeistuksen, kuinka lähestyä kustantajia ja mitkä ovat muut kirjan teon mahdollisuudet.

Tervetuloa toteuttamaan unelmasi Hopeantakojiin! Kirjaunelmaasi toteutetaan meillä käsikirjoitus edellä, ja henkilökohtaisesti. 

Hanketta toteutetaan yhteistyössä Suomen Maakuntakirjailijat ry:n kanssa.